Sett ekstra pris på venninnen din med en opplevelsesgave

Enten det er en barndomsvenninne eller noen som har stilt opp for deg litt ekstra gjennom en periode, kan en opplevelsesgave være en flott måte å vise at du setter pris på vennskapet, og her finner du den perfekte gaven. Noe som er ekstra fint med opplevelsesgaver er at man kan oppleve dem sammen og at man også kan få muligheten til å gjøre vennskapet enda sterkere. Samtidig får man skapt nye og fine minner å se tilbake på og muligheten til å prøve noe nytt og spennende sammen.

Opplevelser for venninnen som liker å være aktiv

Noe som er vanlig for mange er at man ofte har enkelte venninner man finner på visse ting sammen med, som for eksempel en treningsvenninne som man reiser på fjellturer med og som er fast treningspartner. Dersom dere begge liker å være aktive kan det være ekstra morsomt å gi en gave dere kan gjøre sammen, hvor dere er aktive og gjerne noe dere begge har lyst til å prøve, men kanskje synes er litt skummelt å gjøre alene. Her finnes det en rekke tøffe aktiviteter å prøve seg på, som blant annet isklatring, elverafting eller fossrappellering i Voss.

Avslappende jentekveld

Noen ganger ønsker man bare å slappe av og hente seg inn igjen etter en travel uke og sammen med en god venninne kan kvelden lett bli månedens høydepunkt. Ønsker man total avslapning kan man velge et helgeopphold hos et spahotell eller også bare et dagsbesøk eller noen timer i løpet av ettermiddagen om man foretrekker det. Det kan i tillegg være vel så hyggelig å gå ut for en finere middag, men prøve noe nytt som å for eksempel prøve seg på en Food Tour i Oslo eller Bergen, brunch og bobler på Amerikalinjen eller en malekveld kombinert med vin hos Paint’n Sip i Oslo.