Ikke vask dildoen i maskinen

Det er mange ting man ikke skal vaske i maskinen uten omtanke. En ting som er sikkert, er at dildoer ikke har noe i vaskemaskinen å gjøre. Likevel ser man at mange finner på å vaske alt fra katta til mobiler i vaskemaskinen.

Men hvorfor kan man ikke bare vaske sexleketøyet i vaskemaskinen når det er så lettvint? Det er mange som lurer på hvordan man skal rengjøre sexutstyret sitt. En viktig huskeregel er at man skal vaske kroppen og rense dildoen.

Vask etter lek er viktig

Bruk vibratorrens

Som du vet har de fleste dildoer et batteri slik at den skal stimulere deg til ekstra nytelse. Om det kommer vann og såpe her vil den rett og slett slutte å fungere. Dildoen kan fortsette å gjøre noe av nytten, men gleden blir mye mindre.

Bruk heller en vibratorrens som man tørker av med en klut. På denne måten risikerer man ikke at den går i stykker og den blir så god som ny.

Vibratorrens har en effekt som er svært lik håndsprit. Den har en desinfiserende virkning. I en periode i 2020 var det mange som tydde til vibratorrens da butikkene gikk tok for antibac.

Såpe er ikke så bra

For mye såpe på dildoen kan gjøre gummien sprø og tørr. Dermed bør man la være å vaske dem i vaskemaskinen, der man også bruker andre kjemikalier. Såpen skader mer enn den rengjør og man må ut å lete etter ekte vare. Det er det ikke sikkert man har tid til.

Dessuten kan såpe føre til at man får soppinfeksjon. Såpevask vil faktisk kunne føre til at man blir tørr nedentil. Det er det siste man vil. Det er mange ting å tenke på når man har en nytelsesstav, og det er kanskje derfor det skilles mellom rens og vask.