Book en safarireise til Sør-Afrika for hele familien

Nyati Safari tilbyr safarireiser for hele familien til Sør-Afrika. Sør-Afrika er et land med en fantastisk biodiversitet med deres dyre og planteliv er unik fra noe annet sted på jorden. Nyati Safari tilbyr forskjellige turer, som sikrer deg at din Sør-Afrika tur blir en opplevelse for livet.

Nyati Safari Lodge er plassert ved elvebredden av den kjente elv Olifants River, som har fått sitt navn da det er en av migrasjonsrutene elefantene i områder bruker til å finne vann. Nyati Safari Lodge råder over hele 10 000 hektar med rå afrikansk natur, og er beliggende opp av den verdensberømte nasjonalpark Kruger National Park, grunnlagt i 1926. Det er ingen stengsler i mellom de 10 000 hektar Nyati Safari eier, og Kruger National Park, hvilket tillater at det er fritt for nasjonalparkens dyr til å ferdes i mellom Nyati Safari Lodge sine bungalower. Dette gjør det også mulig for de reisende å stå opp og nyte soloppgangen, mens de kan se de ville dyrene bevege seg fritt forbi i horisonten og skaper fantastiske silhuetter mot solen. Du kan dra på safaritur enten til fots eller med bil, slik at hele familien kan delta.

Ikke kun safari

Nyati Safari tilbyr ikke kun safarireiser, men gir deg også muligheten til å oppleve Cape Town som er den eldste by i Sør-Afrika. Cape Town er en by beliggende tett på den Sør-Afrikanske kyst, tett på Kapp det gode håp. Cape Town er en historisk by med fantastisk arkitektur, du kan se alt fra den originale bydel fra gammelt av, og skyskrapere som strekker seg opp mot skyene. Sør-Afrika er også kjent for sin gode produksjon av vin, og det gjør det helt opplagt å besøke en av de mange vingårder i område, og smake noe av den lokale vin de selv produserer, en fantastisk mulighet enten du er interessert i produksjonen, eller kun interessert i smaken.