7 kvinnelige nettbutikkgrundere

Her er syv kvinnelige e-handelsgründere og informasjon om hvilken software de bruker for sine nettbutikker:

  1. Sophia Amoruso – Grunnlegger av Nasty Gal, bruker Sophia Shopify som sin e-handelsplattform. Hun startet sin virksomhet ved å selge vintage klær på eBay før hun lanserte Nasty Gal. Hennes fokus på mote og merkevarebygging har hjulpet henne å bygge et anerkjent internasjonalt merke, og hun har også skrevet en bestselgende bok, «#GIRLBOSS», basert på sine erfaringer.
  2. Emily Weiss – Grunnlegger av Glossier, en populær skjønnhetsmerkevare. Emily bruker Magento til å drive sin nettbutikk. Hun startet sin karriere med bloggen «Into The Gloss» før hun lanserte Glossier. Hennes tilnærming til skjønnhetsprodukter som fremhever naturlig skjønnhet har revolusjonert bransjen og skapt en lojal kundebase.
  3. Jessica Alba – Medgrunnlegger av The Honest Company, som bruker Shopify Plus. Jessica ønsket å skape en serie trygge og miljøvennlige husholdningsprodukter, noe som førte til lanseringen av The Honest Company. Selskapet har vokst til å tilby en bred rekke produkter, fra bleier til skjønnhetsprodukter, og har gjort en betydelig innvirkning på markedet for miljøvennlige produkter.
  4. Susan Gregg Koger – Medgrunnlegger av ModCloth, en nettbutikk som bruker WooMultistore. Susan startet ModCloth som en student ved å selge vintage klær. Plattformen har vokst til å omfatte nye designerklær og tilbehør, og har en sterk fokus på kroppspositivitet og inkluderende størrelser.
  5. Tory Burch – Grunnlegger av Tory Burch, som bruker SAP Commerce Cloud. Tory startet med en liten butikk i Manhattan som raskt vokste til en global merkevare. Hennes estetikk kombinerer preppy-bohemsk luksus med enkelthet, noe som har appellert sterkt til kvinner over hele verden.
  6. Cher Wang – Medgrunnlegger av HTC og VIVE, som bruker en kombinasjon av Magento og tilpassede løsninger for sin nettbutikk. Cher er en pionér innen teknologi og har ledet HTC til å bli en av de mest innovativt ledende produsentene av smarttelefoner og VR-teknologi.
  7. Katia Beauchamp – Medgrunnlegger av Birchbox, som bruker Salesforce Commerce Cloud. Katia og hennes forretningspartner lanserte Birchbox for å tilby en abonnementstjeneste som leverer skjønnhetsprøver til kunder, noe som revolusjonerte måten folk oppdager nye skjønnhetsprodukter på. Birchbox har vokst til å ha en dedikert kundebase og tilbyr nå fullstørrelseprodukter sammen med prøver.

Disse kvinnene har ikke bare bygget suksessrike virksomheter, men de har også brukt innovativ teknologi til å optimalisere kundeopplevelsen og effektivisere operasjonene i deres nettbutikker.