4 tips for kjøp av barneklær

Det å kjøpe barneklær kan være utfordrende, men også gøy! Små barn vokser fort, som kan gjøre det vanskelig å følge med på klesstørrelsene barnet trenger. Nedenfor er noen gode tips du kan vurdere neste gang du skal kjøpe klær for ditt barn. Forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg og kanskje spare deg for en del penger.

Tips 1:

Når du kjøper barneklær er kvalitet svært viktig. Huden til små barn er svært sensitiv og trenger de beste materialene. Bomull er et av de mest populære materialene fordi det det er minst sannsynlig til å inneholde noen skadelige substanser.

Tips 2:

Om du kjøper klær på nettet, er det lurt å være sikker på at du kan levere klærne tilbake om de ikke skulle passe. Av og til kan det være vanskelig å estimere hvilken størrelse barnet ditt trenger. Derfor er det greit å ha denne sikkerheten når du handler.

Tips 3:

Om du er usikker på hvilken størrelse du skal kjøpe, er det best å kjøpe en størrelse som er litt større. Selv om barnet ikke kan bruke klærne på dette tidspunktet vil klærne passe ved et senere tidspunkt!

Tips 4:

Når du skal kjøpe nye klær til barnet ditt kan det ofte være lurt å tenke på funksjonalitet fremfor utseende. Dette er særlig tilfellet når det kommer til vanntette klær og vinterklær. Noen av klesplaggene er kanskje ikke de mest attraktive, men er svært viktig for barnets helse. At barnet har robuste sko og klær er svært viktig.

Er du på utkikk etter nye klær til ditt barn?

For et bredt utvalg av klær til barn fra 0 – 12 kan du besøke ugleunger.no. Hos ugleunger.no finner du baby klær, barneklær og voksen klær i bomull og ull fra kjente merker som Katvig og Joha. Kill her for å besøke ugleunger.no.